full screen background image

Calatorie prin psihologie cu Emilia Vîntuleac

 

Emoțiile sunt trăiri afective pozitive sau negative care apar ca răspuns la evenimentele cu care ne confruntăm de-a lungul vieții. Ele ne ajută să luăm decizii, să ne mobilizăm și să acționăm în diferite situații de criză, sa ne sprijine în adaptarea la mediul înconjurătorși de asemenea, să îi înțelegem pe cei cu care relaționăm.
Sunt Emilia Vîntuleac, gazda emisiunii Calatorie prin Psihologie, rămai alaturi de invitații noștri, pentru a discuta despre cele mai solicitate întrebări din  domeniul psihologiei.
Călătorie prin psihologie – răspundem noi la întrebările tale.

Vrei să știi mai multe despre Potențialul din noi și secretele descifrate ale creierului uman? Ei bine, Calatorie prin psihologie este pentru tine! – o emisiune în care aflăm răspunsuri la cele mai frecvente întrebări din domeniul psihologiei și care oferă sfaturi de la specialiști.

Sunt Emilia Vîntuleac, gazda acestei emisiuni, și vă invit să fiți alături de noi, pe frecvențele Radio VIVA FM în fiecare miercuri de la 13:00

Călătorie prin psihologie – răspundem noi la întrebările tale! – o emisiune în colaborare cu Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră USV.

 

comments

comments