full screen background image

Primăvara este poate cel mai așteptat anotimp pentru că atunci, nu doar natura ci și optimismul nostru înflorește, credem în basme, în iubire și avem curajul să spunem că totul e posibil!

Martie aduce primele zile de primăvară și multe surprize pe frecvențele VIVA FM. Nu întâmplător sărbătorim feminitatea la începutul acestui anotimp pentru că ea înseamnă și renaștere, frumusețe, mister și dăruire. Sărbătorim femeia în fiecare zi, dar îi dedicăm o zi specială pe 8 martie, în cinstea ei, pentru tot ce reprezintă EA.

Primăvara începe cu tine! „De dragul tău, femeie” VIVA FM are o campanie specială cu premii pentru tine!

Pentru că fiecare dintre voi aveți cel puțin o femeie importantă în viața voastră vă provocăm să-i dați tag la postările de concurs de paginile de Facebook VIVA FM. Mamă, iubită, soție sau bunică suntem siguri că va fi greu de ales și de aceea acceptăm înscrieri multiple, având condiția ca persoanele etichetate să fie diferite.

Așadar, sărbătorim femeia și o răsfățăm cu premii: vouchere pentru servicii de beauty, produse de înfrumusețare și alte premii dulci. Dă tag unei femei importante din viața ta la postarea de concurs de pe pagina de Facebook din orașul în care ne asculți (VIVA FM Iași, VIVA FM Suceava, VIVA FM Botoșani și VIVA FM Neamț) și poți câștiga premii deosebite. Pe 8 martie alegem câștigătorii!

Partenerii campaniei și premiile pentru EA:

Iași– Salon Gossips și AVON. Înscrie-te AICI.

Suceava– Salon Queen Elisabeth și AVON. Înscrie-te AICI.

Botoșani– Salon&Academy Carmen ISAC și AVON. Înscrie-te AICI.

Piatra Neamț– Allure Beauty, AVON și Rova Crazy Flower Shop. Înscrie-te AICI.

În perioada 1-8 martie am invitat în programele speciale VIVA FM femei cărora vrem să le mulțumim pentru contribuția lor în comunitate. Pentru că timpul nu este suficient să vă transmitem recunoștința noastră nominal, vă dorim vouă, tuturor femeilor și mamelor, să să fiți mereu fericite și împlinite pe toate planurile!

comments

comments