full screen background image

Premii şi promoţii la Târgul de Nunți Bucovina

Cel mai reprezentativ eveniment din județ, dedicat evenimentelor private și momentelor importante din viața unui cuplu, revine cu o nouă ediție care va avea loc în perioada 10 – 12 februarie 2023 în incinta Iulius Mall Suceava, etaj.

Târgul de Nunţi Bucovina este organizat de Camera de Comerț și Industrie Suceava în parteneriat cu Iulius Mall Suceava și Viva FM Suceava.

Evenimentul aduce cei mai importanți expozanți din domeniul evenimentelor private, care timp de trei zile, vă așteaptă cu cele mai bune oferte!

Cuplurile care își doresc o nuntă de poveste, sunt așteptate în perioada 10 – 12 februarie 2023 la Iulius Mall Suceava, unde expozanții specialiști în domeniu evenimentelor private vă așteaptă cu nenumărate oferte şi promoţii.

 

Casele de modă Boutique Mariage, My Bride, White Art și Helen Bride, își vor prezenta cele mai noi modele de rochii de mireasă, iar atelierele de croitorie Marian Istrate Tailoring, Croitoria Cuti și Ursachi Tailoring, vă așteaptă cu cele mai moderne costume pentru miri.

Brand-urile Stil Biju, Atlantis Gold, Astoria Gold și Ella v-au pregătit reduceri pentru verighete și inele de logodnă cu pietre prețioase, pe întreaga durată a târgului.

Madrigal Events, Regatto și Restaurant Casa Negru, vă așteaptă cu oferte pentru serviciile de închiriere săli și restaurant, iar specialiști în îndulcirea evenimentelor private precum Delicatese Larisa, Cofetăria Ambianța și Cofetăria NAZZ, sunt dornici să vă îndulcească evenimentul cu o varietate de candy bar-uri, torturi și prăjituri.

Indigo Cards, Florăria Crystal, Simply Mind, Nuntă în flori, E- Pixeda, Smile Zone, Mavi Studio, CMJ Digital Events, Publiserv, Moodecor, Corțu’ Vesel, Studioul de invitații și Videobooth 360 Suceava vă așteaptă să descoperiți ofertele pentru invitații de nuntă, mărturii, servicii foto-video profesionale, decoruri și ornamente florale.

De asemenea, în cadrul ediției de anul acesta, vor fi prezente Cramele Cotnari și Domeniile Sâmburești, care vă așteaptă pe 10 și 12 februarie, cu oferte speciale la selecțiile de vinuri.

Târgul de Nunți Bucovina este locația perfectă, unde vei găsi întreaga gamă de servicii specializate pentru ca evenimentul tău să devină un vis împlinit!

Mai multe informații poți afla accesând pagina de Facebook: Targul de Nunti Bucovina.

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2023/02/06/targul-de-nunti-bucovina-editia-a-xv-a-in-perioada-10-12-februarie/

comments

comments