full screen background image
Bolnavii

Extinderea și modernizarea Secției de Oncologie a obținut toate avizele necesare

Proiectul de modernizare și extindere cu un etaj a Secției de Oncologie, în valoare de peste 6,6 milioane de euro a primit aviz pozitiv al Comisiei Tehnico-Economice din cadrul Ministerului Dezvoltării.
Investiția este una majoră și presupune, pe lângă extinderea pe verticală cu încă un etaj a corpului de clădire existent, lucrări de reabilitare (termică, finisaje și instalații), recompartimentarea etajului I și conformarea secției la noua legislație în vigoare, privind reamenajarea circuitelor specifice și refacerea finisajelor în concordanță cu cerințele Direcției de Sănătate Publică.
Proiectul Consiliului Județean Botoșani de modernizare și extindere a Secției de Oncologie a fost trimis de către CNI la Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației în vederea emiterii Ordinului de Ministru pentru ca investiția să fie scoasă la licitație.

Lucrările de modernizare au în vedere redimensionarea instalațiilor electrice, termice, sanitare și de gaze medicinale pentru tot corpul de clădire, recompartimentarea întregii clădiri după legislația în vigoare și asigurarea dotărilor necesare pentru Secția Oncologie.

Vă recomandăm să citiți și:

Computer tomograf de ultimă generație adus la Spitalul Județean

comments

comments