full screen background image

Colegiul “Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, felicitat de Iohannis pentru 150 de ani de existență

Președintele României, Klaus Iohannis, a felicitat Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi” din Rădăuți, cu ocazia împlinirii a 150 de ani de existență.

 

Colegiul Naţional “Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuţi vă invităm miercuri, 2 noiembrie, ora 17.00, la deschiderea pentru publicul larg a expoziției de fotografii 150 de ani de performanță în educație la Colegiul Național ”Eudoxiu Hurmuzachi”.

Expoziția din holul central al liceului include fotografii și documente (reproduceri de texte documentare, scrisori) de altădată, care ilustrează o partea din cei 150 de ani de viață ai Colegiului.

Expoziția va fi deschisă în perioada 3-4 noiembrie, 14.00-17.00.

Cei trei parteneri ai expoziției, prilejuită de încheierea lucrărilor de modernizare a holului central și aniversarea a 150 de ani de existență sunt Colegiul Național Eudoxiu Hurmuzachi, gazda expoziției, care a pus la dispoziție o parte dintre materialele documentare; Societatea pentru Cultură și Literatură în Bucovina, reprezentantă prin ing. Mircea Irimescu, vicepreședinte al Societății, cel care a colecționat cu conștiinciozitate o mare parte dintre materialele expuse; și compania EGGER Romania, care a oferit sprijinul financiar.

Mai multe despre programul manifestărilor omagiale găsiţi AICI.

comments

comments