full screen background image
Spitalul

Spitalul Județean Botoșani a rezolvat problema energiei

 Spitalul Județean Botoșani are furnizor de energie electrică.

Unitatea risca să rămână în beznă pentru că niciun furnizor de energie electrică nu s-a înscris la licitația făcută de Spitalul Județean de Urgență (SJU). Deasemeni, la renegocierea actualului contract nu s-a reușit stabilirea unui acord și nici la negocierea directă cu furnizorul nu s-a prezentat nimeni.

În astfel de situații, legea obligă furnizorii de electricitate să ofere energie în baza unui acord la nivel național, cu un furnizor de ultimă instanță.

Aceasta este o modalitate de asigurare a energiei electrice în instituţii vitale, precum spitalul, până la încheierea unui contract de furnizare a energiei electrice pe piaţa concurenţială.

Conducerea Spitalului Județean “Mavromati” a finalizat, joi, procedurile privind încheierea contractului de energie electrică cu un furnizor de ultimă instanță:  E.ON Energie România S.A.

Contractul este valabil de la 1 octombrie, timp 12 luni, la prețul de 1leu/KW. Contractul are o clauză de reziliere, însă, dacă în urma procedurilor de licitație va fi desemnat un câștigător. În condițiile în care până în prezent tariful era de 0,77lei/Kw, diferența de tarif este una mai ușor de suportat.

Vă recomandăm să citiți și:

Spitalul Județean nu are furnizor de energie

comments

comments