full screen background image
IȘJ

IȘJ: 14 candidați au promovat proba scrisă a concursului pentru ocuparea funcțiilor de director 

IȘJ Botoșani informează că, la concursul pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct  în unitățile de învățământ preuniversitar din județul Botoșani s-au înscris pentru sesiunea iunie-octombrie 21 de candidați.

La proba scrisă a concursului au lipsit 5 candidați iar din cei 16 prezenți au promovat proba scrisă 14 candidați, 2 fiind declarați respinși.

Cea mai mare notă obținută a fost 8.80.

Contestațiile la proba scrisă pot fi depuse în perioada 08-09 septembrie 2022, la secretariatul Inspectoratului Școlar Județean Botoșani, până la ora 16.00 sau se pot transmite online,  la adresa de e-mail: contact@isjbt.ro.

Notele finale pentru proba scrisă se vor afișa în ziua de 13 septembrie.

În perioada 14-18 septembrie se vor înregistra opțiunilor candidaților pentru unitatea la care candidează și, în funcție de opțiune, depunerea documentelor pentru unitățile de învățământ care necesită avize suplimentare, urmând ca în perioada 22-29 septembrie să se desfășoare proba de interviu.

Informații suplimentare referitoare la concursul pentru funcțiile de director și director adjunct pot fi obținute de pe site-ul IȘJ, la adresa: https://isjbotosani.ro/noutati/concurs-director-director-adjunct-sesiunea-iunie-octombrie-2022.html

Vă recomandăm să citiți și:

Preot botoșănean la Consiliul Mondial al Bisericilor

comments

comments