full screen background image
copiii de la sate maraton

Copiii de la sate, așteptați la maratonul “Împreună pentru comunitate”

Copiii de la sate sunt principalii actori ai evenimentului caritabil  organizat de Asociația Arlechino Moldova.

Sâmbătă, 27 August 2022,  la Botoșani se va desfășura prima ediție a Maratonului “Împreună pentru Comunitate”. Îmbinând plăcerea de a alerga și de a dărui, evenimentul  are misiunea de a oferi botoșănenilor ocazia unei activități sportiv-culturale pe parcursul căreia va fi promovată incluziunea socială a tinerilor elevi sportivi din satele botoșănene, promovarea sportului pentru încurajarea unui stil de viață sănătos prin atragerea unui număr cât mai mare de participanți din diferite categorii sociale și promovarea proiectelor caritabile elaborate de Asociația Arlechino Moldova în județul Botoșani pentru copii din medii defavorizate.

Traseu urban

Ediția din acest an a maratonului va include un cross urban care va începe la ora 15.00 pe traseul  Plecare Colegiul A.T. Laurian – Str. Nicolae Iorga – Intersecție Bazar- Calea Națională- Uvertura Mall- Str. Cuza Vodă- Hotel Rapsodia – Sosire Colegiul A.T Laurian.

Sub egida Alergi alături de copii, faci un bine , și devii parte din povestea lor , voluntarii Asociației Arlechino Moldova doresc să transmită un  mesaj de încurajare si suport pentru toți cei care vor alerga spre o lume mai bună și o societate mai unită la ediția din acest an a maratonului.

Etape înscriere:

  1. Accesezi secțiunea Înscriere de pe site ulwww.maratonbotosani.ro
  2. Completezi formularul de înscriere
  3. Achiți taxa de înscriere de 40 ron (gratuit pentru participanții sub 18 ani)
  4. Te pregătești temeinic pentru competiție
  5. Împărtășești cu cât mai mulți prieteni curajul de a participa și îi inspiri să se alăture și ei crossului.

“Îți mulțumim pentru spiritul civic și dragostea pe care o ai pentru sport și te așteptăm pe 27 August ora 15.00 în față la Colegiul A.T. Laurian să fii un exemplu pentru sute de copii participanți.” transmite Marius Pomîrleanu, Președintele Asociației Arlechino Moldova

Vă recomandăm să citiți și:

La Memorialul Ipotești s-a încheiat Tabăra de scriere creativă

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza