full screen background image

Programul Salvator din pasiune a fost reluat

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Neamț reia campania de recrutare a voluntarilor în cadrul programului Salvator din pasiune.

Activitățile de voluntariat se materializează prin acordarea sprijinului comunităților pe timpul situațiilor de urgență, dar și pentru prevenirea lor.

După parcurgerea unor cursuri de pregătire, activitățile derulate alături de pompierii militari vor consta în participarea la misiuni de intervenție, utilizarea noțiunilor de bază în acordarea primului ajutor calificat, implicarea în acțiunile de ajutor umanitar și în cele de popularizare a mesajului preventiv.

Condițiile pe care trebuie sa le îndeplinească cei care doresc să se alăture pompierilor sunt vârsta cuprinsă între 16 și 65 ani și apt din punct de vedere medical.

Dosarele candidaților pot fi depuse până pe 24 iunie la Detașamentele de pompieri din Piatra Neamț, Roman și Târgu Neamț.

La finalul activităților, voluntarul va obține un certificat de voluntariat și un raport de activitate emis de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Neamț.

comments

comments