full screen background image
nova apaserv

Nova Apaserv a stabilit un program de furnizare a apei în mai multe comune

Nova Apaserv anunță că, din cauza creșterii consumului de apă, resursele din rezervoarele de înmagazinare ale unității se epuizează cu rapiditate, fiind necesară refacerea periodică a acestora.

În aceste condiții, în perioada 11 – 30 iunie 2022 (inclusiv), pentru refacerea rezervelor de apă potabilă S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani se află în neplăcuta situație de a furniza apă potabilă după program zilnic, către utilizatorii din localitățile alimentate din sursa de apă Prut (Ungureni, Dângeni, Albești, Todireni, Trușești și localitățile Guranda, Băbiceni, Broșteni).

Iată programul:

-în zilele de luni și marți se va furniza apă potabilă către comunele Ungureni si Dangeni;

-în zilele de miercuri și joi se va furniza apă potabilă comunelor Albești, Todireni și localitățile Guranda, Băbiceni, Broșteni;

-în zilele de vineri, sâmbătă și duminică se va furniza apă potabilă în comuna Trușești;

Apel la consum rațional

S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani reamintește utilizatorilor din zonele afectate că folosirea apei în alte scopuri decât cel menajer duce la o creștere a consumurilor peste capacitatea maximă instalată a sistemelor de alimentare cu apă, ceea ce determină dificultăți în asigurarea unui nivel minim de apă în rezervoare, care să permită funcţionarea capacităţilor de pompare în regim normal.

În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani recomandă utilizatorilor afectaţi să-şi creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere.

nova apaserv

Vă recomandăm să citiți și:

NOVA APASERV cere raționalizarea consumului de apă

comments

comments