full screen background image

Festivalul Luminii, în Parcul Central al Sucevei

Sâmbătă, 4 iunie 2022, între orele 17:00-23:00, în Parcul Central al Sucevei, va avea loc cea de-a IX a ediție a Festivalului Luminii, eveniment organizat anual de cercetașii Centrului Local “Ținutul Fagilor” Suceava.

În cadrul festivalului vor avea loc diverse activități pentru copiii, tinerii și adulții, care vor dori să se distreze și să coopereze cu cercetașii.

Începând cu ora 17:00 se vor desfășura jocuri și activități, iar pentru a lua parte la acestea, participanții sunt invitați să doneze o carte și să cumpere o alta, primind astfel un cartonaș cu care vor putea intra la ce activități doresc din cadrul festivalului.

Veți putea alege dintre mai multe ateliere: Ți-au rămas mici cărțile, Ținutul jocurilor: jocuri de echipă, cursa cu obstacole, Amprenta prieteniei și face-painting, Atelier de făcut gulguțe, Construcții cu gulguțe, Tir cu arcul, Vocile chitarelor, Atelier de noduri, Treasure hunt.

La ora 21 se vor amplasa și se vor aprinde împreună gulgutele, luminând astfel parcul din centrul orașului nostru.

“Ca în fiecare an, festivalul își propune să ne facă să simțim Bucuria Lucrurilor Mărunte prin aprinderea gulguțelor și prin comuniune cu întreaga comunitate, fiind un prilej de a lasă grijile și provocându-ne să sperăm mai mult. Având în vedere contextul actual, cercetașii suceveni aduc un mesaj de PACE, invitându-ne pe fiecare să oferim și să menținem pacea în jurul nostru.”, transmit cercetașii Centrului Local “Ținutul Fagilor” Suceava.

 

 

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2022/05/30/centrul-arta-din-itcani-inaugurat-pe-1-iunie/

comments

comments