full screen background image
Simona Halep

Simona Halep se pregătește pentru Roland Garros

Simona Halep  a fost nevoită să plece din România, unde a venit să își încarce bateriile pentru turneul de Grand Slam din Franța.

Mă simt acasă 🥰 e bine să fiu înapoi în România pentru câteva zile înainte să pornesc din nou la drum.” a scris, sportiva în urmă cu două zile pe pagina sa de socializare.

Eliminată în turul secund la Roma, sportiva din România s-a bucurat de liniștea unei ture cu skijet-ul, pe Lacul Snagov, dar și de energia câinelui său, Lessie, alături de care s-a lăsat filmată și pozată.

Simona Halep

Simona Halep nu a stat prea mult acasă

Jucătoarea de tenis se află acum deja în Franța. Acesta a ajuns la Nisa, unde a reluat antrenamentele cu Patrick Mouratoglou.

“Tic tic boom, e aproape ROLAND-GARROS ora ⌚💥 Ochii setați ferm pe Slam-ul meu preferat!” și-a informat, luni, fanii, pe aceeași rețea.

Simona Halep va lua parte la turneul de la Roland Garros

Simona Halep va avea la dispoziție mai puțin de zece zile pentru a fi în formă maximă la turneul de Grand Slam din Franța. Jucătoarea de tenis nu va lua parte în acest timp la niciun alt turneu și se va focusa doar pe competiția de la Roland Garros, scrie digisport.ro.

Simona Halep nu a putut fi prezentă la ediția de anul trecut a turneului de la Roland Garros din cauza unei accidentări. După această competiție, pentru Halep va urma un alt turneu de Grand Slam, Wimbledon.

Turneul de Grand Slam este programat să se dispute în Franța, în perioada 22 mai – 5 iunie 2022.

Simona Halep

Patrick Mouratoglou – antrenorul full-time al Simonei

Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams timp de 10 ani, și-a unit forțele cu Simona în rolul deantrenor full-time. Românca a început săptămâna aceasta sesiunile de antrenament la Academia Mouratoglou, iar cei doi își vor începe colaborarea la Turneul WTA de la Madrid de luna viitoare.

Mouratoglou a îndrumat mai mulți jucători de top precum Stefanos Tsitsipas și Coco Gauff, pe care îisupraveghează în timpul turneelor de Grand Slam, dar nu a mai fost antrenor full-time de la Wimbledon 2021, când Serena Williams s-a accidentat și apoi a fost nevoită să se retragă de la US Open.

Vă recomandăm să citiți și:

Este inaugurat sistemul Porțile de Fier 1

 

comments

comments