full screen background image

Unde găsim cozonac bun cu umplutură multă, atât de aproape de Crăciun!

Atenție, avem concurs pentru voi!

Sună la 0330.100.388, în matinalul “Dimineți Împreună”, când auzi semnalul de concurs, răspunde la o întrebare simplă și câștigi un cozonac “Fredy” în fiecare zi în perioada 13-22 decembrie.

Succes!

Dacă și tu îți dorești pentru masa de Crăciun un cozonac auriu, pufos, cu multă umplutură, fără coajă tare și cu un gust echilibrat, te invităm să faci cunoștință cu cozonacul “Fredy”.

“Fredy “este unul dintre puținele branduri Sucevene care a rezistat și a prosperat de-a lungul anilor. Un brand creat la noi, în Suceava, care s-a diferențiat de competiție prin gustul bun al produselor, obținut din ingrediente naturale, în bucătăria proprie.
Produsele lor se găsesc în cele 10 locații din Suceava, Rădăuți și Bistrița, urmând să fie deschis un nou magazin în Câmpulung Moldovenesc.

Cei de la “Fredy” ne propun pentru masa de Crăciun un cozonac autentic bucovinean, românesc, cu gust plin, perfect pentru a fi mâncat ca desert, după masa îmbelșugată de Crăciun, dar și simplu, clasic, cu un pahar de lapte puțin cald.

Făcut după o rețetă validată de gospodine și bunici, aluatul este frământat timp îndelungat pentru ca aluatul rezultat să fie pufos, auriu și gustos. Iar umplutura este făcută cu nuci authotone și este din belșug în tot cozonacul, nu doar pe alocuri.

Cozonacul este potrivit pentru gospodinele care vor să pună ce-i mai bun pe masă, însă nu au timpul necesar și pentru gătitul acestuia.” ne-au declarat cei de la “Fredy”.

Într-un final, cu șovăiala unui brand autohton, “Fredy” te îndeamnă să nu te mulțumești cu puțin, ci să iei ce-i mai bun.

Cu un gust clasic bucovinean, cu umplutură multă, proaspăt, fără conservanți și natural, cozonacul este disponibil pentru comandă în toate magazinele “Fredy”, online și la 0746 712 104 până la 22 decembrie.

Prețul unui cozonac care să uimească musafirii tăi și să-ți atragă laudele familiei este de 42 lei/kg, iar un cozonac are între 1,8 și 2,2 kg. Poți comanda un cozonac întreg, jumătate, dar și alte produse din meniu.

 

comments

comments