full screen background image

La doar 12 ani, Tiana lansează o piesă alături de studiourile DeMoga Music

Tiana Maria este un artist fresh, un reprezentant al generației Z, o generație cu viziune, ce lucrează intens la visurile ei. La doar 12 ani ea lansează deja a doua ei piesă, prima fiind o colaborare alături de labelul MediaPro Music.

Piesa Tianei “Tot Te Las” este o piesă pop cu influențe dance produsă în studiourile DeMoga Music. Producătorul piesei este Lucas Brown, iar versurile sunt scrise de Bianca Dragomir și David Vijay.

Videoclipul piesei este unul ce are în centrul său drumul dinspre copilărie spre adolescență. Piesa și clipul se îmbină perfect creând un mesaj puternic pentru perioada preadolescenței, o perioadă de multe ori dificilă. Mesajul piesei este unul optimist, jucăuș și îndreptat spre visul ei de a reuși să cucerească scena. “Tot Te Las” este defapt afirmarea determinării și ambiției ei.

O dată ce există un vis și pasiune începe o adevărată călătorie  spre a ajunge unde îți doreșți. Clipul piesei este filmat într-o grădina, iar elementele  din clip sunt metafore ale copilăriei, creioanele colorate, baloanele, ursul de plus, până și marginea apei în care se uită. Ea renuntă ușor, ușor la toate pentru a se dedica unui vis. Clipul este încărcat de simboluri și are valențe atât estetice, cât și etice. Complex, dar plin de entuziasm videoclipul creionează sentimentele și trăirile intense ce se petrec în perioada pre adolecenței. Titlul este în asentiment cu piesa și deși ai crede că este vorba despre o poveste de dragoste, piesa este centrată în jurul copilăriei.

Cun un ritm groovey, cu un zâmbet inocent și ochii sclipitori, Tiana Maria vine cu un mesaj pentru noua generație: “Pictează-ți visul în ce culori vrei tu, nu te lasă descurajat de un drum dificil, bucură-te de el, dar nu uita să depui și efortul necesar pentru a-l îndeplini. Uneori e important să mai stai și cu capul în nori, doar așa știi că niciun vis nu e imposibil. ”

comments

comments