Camera de Comerț și Industrie Suceava continuă înscrierile pentru ultimele 2 cursuri gratuite organizate în cadrul proiectului “IMPULS – Îmbunătățirea cunoștințelor angajaților și promovarea învățării pe tot parcursul vieții în rândul companiilor din Regiunea Nord-Est”, cod MySmis 128044.

RESPONSABIL DE MEDIU – descarcă aici fișa de prezentare a cursului (derulare curs începând cu data de 10.05.2021)

OPERATOR INTRODUCERE, VALIDARE ȘI PRELUCRARE DATE – descarcă aici fișa de prezentare a cursului (derulare curs începând cu data de 10.05.2021)

De ce să te înscrii?

Participarea la cursuri este 100% finanțată în cadrul proiectului și reprezintă șansa de a promova la locul de muncă actual, în conformitate cu aptitudinile și calificarea pe care urmează să o dobândești la finalizarea cursului, precum și șansa IMM-urilor de a beneficia de personal calificat.

Cum te înscrii?

Verifică aici dacă eşti eligibil.

Completezi formularul de înscriere și îl trimiți pe adresa de e-mail larisa.sarghie@ccisuceava.ro.

Mai multe detalii poți obține de la doamna Larisa Sârghie, Expert selecție grup țintă, telefon 0721935642, e-mail larisa.sarghie@ccisuceava.ro, sau direct de la sediul CCI Suceava, din str. Universității nr. 15-17, etaj 1, cam. 10.

Obiectivul general al proiectului ”IMPULS – Îmbunătățirea cunoștințelor angajaților și promovarea învățării pe tot parcursul vieții în rândul companiilor din Regiunea Nord-Est” MySmis 128044, constă în promovarea unei ocupări sustenabile și de calitate a forței de muncă, sprijinirea mobilității forței de muncă prin implementarea unor măsuri de îmbunătățire a accesului egal la învățarea pe tot parcursul vieții pentru toate grupurile de vârstă într-un cadru formal și non-formal, actualizarea cunoștințelor, aptitudinilor și competențelor forței de muncă și promovarea unor căi de învățare flexibile, inclusiv prin orientare profesională, în județele Suceava și Iași.

*Camera de Comerț și Industrie Suceava organizează cursurile în calitate de beneficiar cadrul proiectului ”IMPULS – Îmbunătățirea cunoștințelor angajaților și promovarea învățării pe tot parcursul vieții în rândul companiilor din Regiunea Nord-Est”, cod MySmis 128044 este implementat de Camera de Comerț și Industrie Suceava în calitate de beneficiar, în parteneriat cu Asociația ”CONSENSUAL” și este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020.