full screen background image

Monoir anunță proiecte noi pentru 2021

Era și cazul să avem o nouă discuție cu Monoir, la Viva Flash. Ca de obicei, s-a lăsat cu vorbă lungă și frumoasă despre proiecte muzicale, despre planuri și despre noul an.

Monoir nu dezamăgește niciodată și spune el că are un secret: îi place mult ce face, o face din suflet și vrea să transmită emoție. De aceea, de fiecare dată reușește să-și uimească fanii cu piesele sale.

În ceea ce privește noile lansări, anul începe în forță la Thrace Music, așa că e cazul să stai pe aproape. „Cert e că da, lucrăm la ceva. Lucrăm la mai multe piese și cu Sandra și cu Kate și Brianna, dar vreau să le luăm pe rând. Oricum, vreau să las muzica să vorbească, nu vă spun mai multe.

La discuția anterioară, din 2020, Monoir își propunea să lanseze mai multe piese pentru el. Artistul spune că speră ca în februarie să lanseze o primă astfel de piesă. „Pe parcursul anului, voi mai avea 4-5 piese pe care sper să le lansez. Nu-mi place să dau drumul la o piesă fără să am și un minim vizual. Asta e singura chestie care mă oprește. Dar anul ăsta vom avea mai mult content Monoir.

Ascultă toată discuția cu Monoir mai jos:

comments

comments