full screen background image

#CONCURSSUCEAVA

Sărbătorim Ziua de 1 Decembrie, amintindu-ne valorile şi idealurile pentru care au militat înaintaşii noştri în anul 1918. Dorinţa de libertate, de autodeterminare şi de a aduna pe toţi românii sub un singur steag.

În anul 1918, s-a îndeplinit cel mai mare obiectiv național al românilor din patru unghiuri: Basarabia, Bucovina, Transilvania și Regatul României, acela de a constitui un stat unitar, puternic. Aniversăm cu respect această zi, care marchează cel mai important eveniment al istoriei poporului roman, și anume Marea Unire.

Această zi este o ocazie de rememorare a trecutului, și o etapă dintr-un parcurs de viitor. Să privim cu încredere idealurile și obiectivele din viitor.

România, țara noastră de glorii, țara pe care o purtăm în suflet cu mândrie, țara noastră cu Dunăre, Carpați și mare, țara în care ne-am născut, ar trebui cinstită în fiecare zi. Așadar, “Săptămâna Națională a României”, inițiată de Viva FM, are scopul de a ne reaminti că România este patria noastră, a tuturor românilor.

Cu acest prilej, organizăm pentru ascultătorii noștri un concurs pe pagina de Facebook Viva FM Suceava. Ce trebuie să faci? Scrie câteva rânduri, într-un comentariu la această postare: https://www.facebook.com/vivafm.ro/photos/a.282002668546710/3725434564203486, despre ce înseamnă pentru tine România. Cele mai frumoase comentarii vor fi premiate!

Pentru că iubim al nostru sfânt tricolor, oferim ca premiu un steag și pentru că apreciem produsele tradiționale românești un coș cu brânzeturi de la Viofanny Brânzeturi.

 

Cei 5 câștigători vor fi anunțați de către colegii noștri, la matinalul ‘’Dimineți Animate’’.

Mulțumim partenerului camapaniei ”Săptămâna Națională a României”: Viofanny Brânzeturi.

 

La multi ani, România!!!

comments

comments