full screen background image

#CONCURSIAȘI

Sărbătorim Ziua de 1 Decembrie, amintindu-ne valorile şi idealurile pentru care au militat înaintaşii noştri în anul 1918. Dorinţa de libertate, de autodeterminare şi de a aduna pe toţi românii sub un singur steag.

În anul 1918, s-a îndeplinit cel mai mare obiectiv național al românilor din patru unghiuri: Basarabia, Bucovina, Transilvania și Regatul României, acela de a constitui un stat unitar, puternic. Aniversăm cu respect această zi, care marchează cel mai important eveniment al istoriei poporului roman, și anume Marea Unire.

Această zi este o ocazie de rememorare a trecutului, și o etapă dintr-un parcurs de viitor. Să privim cu încredere idealurile și obiectivele din viitor.

România, țara noastră de glorii, țara pe care o purtăm în suflet cu mândrie, țara noastră cu Dunăre, Carpați și mare, țara în care ne-am născut, ar trebui cinstită în fiecare zi. Așadar, “Săptămâna Națională a României”, inițiată de Viva FM, are scopul de a ne reaminti că România este patria noastră, a tuturor românilor.

Cu acest prilej, organizăm pentru ascultători concursuri pe pagina de Facebook Viva FM Iași. Partenerii noștri care oferă premii în această perioadă sunt: magazinul Maxi Pet, ce pune în joc vouchere de cumpărături în valoare de 100 lei și complexul comercial Egros Iași, ce oferă vouchere de cumpărături în valoare de 150 lei. Află cum să te înscrii la concursul Maxi Pet, în articolul de AICI și cum poți câștiga un voucher la Egros, AICI.

Acultă programele Viva FM Iași și află dacă ai câștigat. Pășim în luna cadourilor cu bucurie și optimism! La mulți ani, România! La mulți ani, tuturor românilor!

comments

comments