full screen background image

VIDEO “Eu cu cine votez?” – invitat Adrian-Radu Rey, candidat Alianţa USR – Plus Suceava pentru Camera Deputaţilor

Adrian – Radu Rey, candidat al Alianţei USR – Plus Suceava pentru Camera Deputaţilor, a fost miercuri, 25 noiembrie, în studioul VIVA FM SUCEAVA, la emisiunea “Eu cu cine votez?”, moderată de Marius Cocoș.

“Continuăm lupta pentru pădure dar și pentru oamenii care are au nevoie de padure! Mulți pădurari sunt agresați în apărarea pădurilor de hoți, în timp ce în alte cazuri personalul silvic este părtaș al ilegalităților. Deși bogăția pădurilor României este apreciată în întreaga Europă, sectorul forestier este pus la colț de o birocrație sufocantă, de presiunea politicienilor asupra oamenilor din sector și bineînțeles de nemulțumirea crescândă a societății față de modul în care administrația publică tratează problema împăduririlor și a tăierilor ilegale.”, a spus Rey.

“Alianța USR PLUS a identificat o serie de măsuri care trebuie luate urgent pentru a schimba această situație care nu convine nici proprietarilor de păduri, nici angajaților din sector și nici celor interesați de protecția naturii.”, a precizat Adrian – Radu Rey, Alianța USR – PLUS Suceava.

Care sunt aceste măsuri aflați ascultând AICI înregistrarea integrală a emisiunii.

comments

comments