full screen background image

Monoir și Eneli vin cu hit-ul din această toamnă: 3 to 1

 

Monoir, pe numele său Cristian Tarcea, este artistul din Constanța care a cucerit audiența la nivel internațional. Cu peste o jumătate de miliard de redări pe Youtube pentru propriile sale melodii, Monoir deține o casă de discuri cu peste 1 milion de abonați și nu mai este îndoială că a luat cu asalt scena muzicală în ultimii ani.

Pentru cel mai nou single al său, Monoir a făcut echipă cu Eneli, despre care a spus la Viva Flash că este un artist complet. „Este plăcut să am o piesă cu un artist pe care îl apreciez. Eneli este foarte talentată și este genul de persoană cu care îți place să lucrezi și care îți dă o energie foarte bună.”

Eneli este bine cunoscuta voce tandră din industria românească și care ne-a adus imnuri de dans memorabile. Ea nu este străină de colaborările cu producători de renume mondial, deoarece a mai colaborat cu Manuel Riva, Vanotek sau Mahmut Orhan.

 

Piesa „3 to 1” combină aspectul oriental al Thrance Music cu o senzație mai introspectivă a ritmurilor lente, tocmai pentru a se potrivi cu ritmul nostalgic al lui Eneli. Ambii artiști și-au adus aportul artistic la piesă, iar așa s-a născut un nou hit.

Monoir a spus că și-a dorit mult o piesă cu Eneli, așa că este încântat că a reușit să o lanseze: „Îmi doream foarte mult și eu și Eneli să avem o sesiune din care să se nască o piesă. Așa am reusit să facem piesa asta spre sfârșitul anului trecut. Mă bucur că am reușit să ne unim energiile și să scoatem piesa 3 to 1.

În discuția de la Viva Flash, Monoir a spus că în curând vor urma alte proiecte pe care abia așteaptă să le prezinte publicului: „În ultima perioadă au fost multe proiecte la care am lucrat, atât pentru mine cât și pentru artiștii mei. Urmează foarte multe lansări atât pentru Kate Linn, Dharia, Brianna, cât și pentru mine.

Chiar dacă nu și-a acordat multă atenție pe plan muzical în ultima perioadă, Monoir a mai spus că și-a promis că lucrurile se vor schimba: „Mi-am promis că mă voi ocupa și de mine și voi aduce piese noi care sper să fie pe placul oamenilor.

 

 

 

Ascultă interviul cu Monoir aici:

Până la următoarele piese semnate de Monoir, dă play la „3 to 1”.

 


 

comments

comments