full screen background image

Medeea lansează „Sete de noi”

Medeea se reinventează cu o piesă cool, cu clip de vară, filmat pe plajă. Artista nu este la prima apariție muzicală, în trecut ea având lansate alte 2 melodii: Nu te va mai ierta și La ușa mea. Sete de noi este o piesă inpirată din experiența de viață a artistei, așa cum spune chiar ea. Vocea caldă a artistei, alături de emoțiile transpuse în regia videoclipului fac din piesa „Sete de noi” o poveste despre comunicare, iubire și defulare.

Sete de noi este o piesa de dragoste pentru toți îndrăgostiții, care deși nu mai sunt unul lângă celălalt, nu și-au uitat sentimentele. Videoclipul piesei este filmat la malul mării și completează perfect romantismul piesei.

La Viva Flash, Medeea a spus că își dorește să transmită emoție și să inspire oamenii să spună mereu ce simt față de relațiile pe care le au, fie ele de iubire sau prietenie. Mai mult, artista a spus că pregătește noi proiecte muzicale și că, deși și-ar dori să ne dea întâlnire la concerte live, deocamdată ia în considerare varianta unui concert on-line.

Ascultă întreaga discuție cu Medeea mai jos:

comments

comments