full screen background image

„Ești liber”, noul single semnat de Nico

O piesă despre curajul de a merge mai departe, „Ești liber”, noul single semnat de Nico transpune imaginea femeii puternice și aduce în atenția fanilor voci feminine apreciate din industria românească. Alături de artistă, promovând libertatea femeii, sunt și e prietenele sale, artistele Nicole Cherry, Adda, Amna, Misha si fiica artistei, Alexandra Matei.

Piesa este regizată de Siviu Mîndroc, care a reușit să transpună ideea de libertate într-un videoclip filmat în natură. Nico a mărturisit, în emisiunea Viva Flash, că a fost o experiență adaptată vremurilor pandemice. Artistele au venit la filmări la ore diferite, fără a se întâlni între ele. „Fiecare a avut ora ei. S-a desfășurat foarte ușor clipul, a durat 7-8 ore.”, a spus Nico. Mai mult, artista a mărturisit că regizorul Silciu Mîndroc este  cel cu care colaborează des, deoarece dă dovadă de profesionalism și ingeniozitate. Noul single al artistei, “Esti Liber” este compus de soțul artistei, Laurentiu Matei, pe versurile lui Ovidiu Iordache si precede piese precum “Scopul si durata”, “4 pereti”, “Vara pentru amandoi”, “Amintirile nu mor”.

Cum perioada izolării nu a putut fi ignorată, Nico a spus că a avut de învățat și că a muncit în continuare în această perioadă. „Am început să fiu mai activă pe rețelele de socializare. E important să fii alături de ei, vor să vadă ce mai faci și ce lucruri ai mai făcut. ”

Nici planurile de viitor nu au fost excluse din discuția telefonică. Artista a mărturisit că soțul ei a fost inspirat în perioada izolării și că ne așteaptă un bagaj de 3 piese care urmează să fie lansate în acest an. „Următorul single va fi în august-septembrie. Mai avem un bagaj de 3 piese”, a mai menționat Nico.

Ascultă interviul complet mai jos:

comments

comments