full screen background image

Asociaţia Ghizilor din Bucovina şi Primăria Fălticeni vă invită la cea de-a V-a ediție de “Cultură în Parc”

Asociaţia Ghizilor din Bucovina, în colaborare cu Primăria Fălticeni vă invită luni, 14 octombrie, la cea de-a V-a ediție “Cultură în Parc”.

În cadrul acestui eveniment va avea loc o expozitie de fotografie și un concert în aer liber, susţinut de trupa “Conversații Acustice”.

Povestea ascensiunii pe “acoperișul” Africii, vârful Uhuru, este spusă de aceasta dată prin fotografie în cadrul proiectului “Înălțimi. Riscuri. Bucurii.”

Ascensiunea a avut loc în august 2019 și au luat parte la ea 10 persoane din Fălticeni, Suceava, Dorohoi și București, printre care și un copil de 10 ani

Evenimentul este o alternativă relaxantă pentru a petrece câteva ore în aer liber, cu muzică bună şi fotografii dintr-o expediţie pe tărâm african.

Nicoleta Loghin, vicepreședinte în cadrul Asociației Ghizilor din Bucovina, a fost la matinalul ”Dimineți Animate”.

“Cultură în Parc şi-a propus încă de la început să fie altfel decât un eveniment în aer liber, să se axaze nu doar pe muzică, ci şi pe film, fotografie, pictură, teatru, călătorii şi altele. Toate pentru a încânta publicul din Fălticeni, de drag de frumos şi de oameni.”, a spus Nicoleta LOGHIN, vicepreşedinte al Asociaţiei Ghizilor din Bucovina.

 

 

Accesul este liber.

Evenimentul are loc în colaborare cu Inpride Falticeni şi cu Primăria Fălticeni.

Radio VIVA FM este partener media al evenimentului.

 

comments

comments