full screen background image

Propunerea săptămânii 16 – 22 septembrie

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • AVA MAX – Torn

Cine spune că benzile desenate nu pot servi drept inspiraţie şi pentru clipurile video? Ava Max a lansat o nouă piesă intitulată “Torn” al cărei subiect principal este relaţia imprevzibilă în care, la un moment dat totul este perfect, urmând ca, o secundă mai târziu, lucururile să ia o întorsatură ciudată şi diametral opusă. Ava Max se transformă într-o eroină care ne duce cu gândul către producţiile Marvel şi, făcând referire la piesă, a vorbit despre superputerile pe care şi-ar dori să le aibă şi în viaţa de zi cu zi. “Cred că mi-ar plăcea la nebunie puterea de a vindeca oameni. Să vindec boli, tristeţe şi durere. De asta are nevoie lumea cu adevărat”. Noi nu putem decât să fim de accord şi să vă recomandăm să votaţi piesa la categoria “Propunerea săptămânii”.

  • DJ PROJECT – Retrograd

Odată cu noua formulă a trupei DJ Project vine și cea mai nouă piesă, lansată alături de Andia. “Retrograd” este tot despre iubire, cu o doză de suferință și melancolie care este transpusă și în cadrul videoclipului. “Am avut o echipă fresh, profesionistă, care a reușit să creeze un clip de imagine impecabil. Totul se potrivește cu energia piesei. A fost obositor și plăcut în același timp.”, spun membrii trupei cu referire la cel mai greu de realizat videoclip de până acum. Piesa “Retrograd” se aliniază perfect direcţiei pe care trupa o urmează, mai exact piese care transmit emoţii prin voci speciale şi ritmuri actuale. Dacă vreţi ca piesa să ajungă şi în playlist-ul VIVA FM, vă invităm să îi acordaţi votul vostru.

 

  • IMAGINE DRAGONS FT. ELISA – Birds

Emoţie pură regăsim în cea mai nouă colaborare a trupei Imagine Dragons cu Elisa, cântăreaţă de origine italiană. Săptămâna aceasta vă propunem o reinterpretare a piesei “Birds”, inclusă pe varianta deluxe a albumului “Origins” şi care beneficiază de un videoclip animat ce nu face decât să întărească mesajul piesei. A fi diferit de cei din jur este extrem de dificil şi totuşi special. Iar sprijinul primit în astfel de momente este cel mai important. Piesa are toate şansele să ajungă în playlist-ul VIVA FM, aşadar vă încurajăm să votaţi.

Votează melodia preferată!

comments

comments