full screen background image

Propunerea săptămânii 24 – 30 IUNIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • ED SHEERAN FT. CHANCE THE RAPPER – Cross Me

Ed Sheeran lansează proiecte noi şi experimentează multiple direcţii, inclusiv cu artişti neaşteptaţi, pentru albumul lui “No. 6 Collaborations Project”, ce are ca dată oficială de lanasare ziua de 12 iulie. Chance The Rapper a fost cooptat pentru colaborarea intitulată “Cross Me”. Îmbinarea neaştetată vine din stilurile muzicale extrem de diferite ale celor doi dar și din faptul că piesa poate fi încadrată în zona energică și totuși își menține latura romantică. În “Cross Me” artiștii se identifică total cu perechile lor, reprezentând una și aceeași persoană, iar mesajul de apărare al persoanei iubite nu știrbește cu nimic din puterea și unicitatea acesteia. Binecunoscutul principiu “dacă te iei de ea, te iei de mine” este ilustrat fără violență și cu o sinceritate încurajatoare și chiar onorantă pentru bărbații puternici. Așadar “Cross Me” are potențialul de piesă cu energie pozitivă care să ajungă în playlist-ul VIVA FM. Tot ce trebuie să faci este să votezi.

  • FELI – Omule, Deschide Ochii

De la lansarea oficială nu a trecut mult timp, însă cea mai nouă piesă lansată de Feli a depășit deja două milioane de vizualizări pe platforma muzicală YouTube. “Omule, deschide ochii” este, conform reprezentanților artistei, prima filă din jurnalul ei muzical, pe care îl denumește “Feli din poveste” și care va fi dezvăluit în următoarele luni, pagină cu pagină. “Omule, deschide ochii” este practic un strigăt în care artista și-a revărsat tot amarul și bullyingul primit din partea celor care au descurajat-o la începutul carierei ei. Prin intermediul piesei, Feli îndeamnă oamenii să fie mult mai atenți la bunătatea și frumusețea cu care s-au născut. “Abia acum mi-am luat de mână curajul să spun în versuri și muzică tot ce am auzit și simțit la începutul drumului meu în muzică” spunea artista. Suntem atenți la detaliile care fac viața mai frumoasă și ne putem bucura de piesa lansată de Feli inclusiv la VIVA FM, dacă aceasta va primi suficiente voturi la categoria “Propunerea săptămânii”.

 

  • JP COOPER FT. ASTRID S – Sing It With Me

Așa cum ne-am obișnuit, fiecare piesă semnată de JP Cooper revarsă atât de multe sentimente plăcute încât trebuie să îți acorzi măcar un minut de liniște, în care să te bucuri de fiecare idee transmisă. Colaborarea pe care o propunem astăzi se numește “Sing It With Me”, este realizată alături de Astrid S și a plecat de la o idee foarte simplă, pe care a detaliat-o chiar JP Cooper: “Piesa asta e totul. Ideea a fost să scriu o piesă despre acel cineva căruia nu ai curaj să îi spui un simplu <>!”. Explozii de sunete și voci armonizate perfect, cu emoția aparținând parcă primei întâlniri și cu o bucurie inocentă, acestea sunt ingredientele presărate pe parcursul piesei “Sing It With Me”. Nu ne rămâne decât să vă încurajăm să o votați, oferindu-i astfel șansa de a ajunge în playlist-ul VIVA FM.

Votează melodia preferată!

comments

comments