full screen background image

Abonamente pentru Zilele Teatrului “Matei Vișniec” Suceava, 16-30 mai

În acest an, Zilele Teatrului “Matei Vișniec” Suceava 2019 se vor desfăşura în perioada 16-30 mai.

Vor fi evenimente cu intrarea liberă, dar și spectacole cu bilete la prețuri modice.

Pentru a facilita accesul la spectacolele din festival, teatrul sucevean propune spectatorilor și abonamente, pe 3 categorii.

Acestea sunt Full option (pentru împătimiții de teatru, care nu pot rata nimic, 19 spectacole – 120 de lei), Un spectacol pe zi (pentru pofticioșii de teatru, care nu pot sta deoparte nici măcar o zi, 14 spectacole cu 100 de lei) şi Zece la alegere (pentru iubitorii de teatru prea ocupați cu alte activități, 10 spectacole – 80 de lei).

Abonamentele facilitează intrarea la spectacolele cu plată.

Locurile se vor aloca doar pentru spectacolele care se vor juca în sala Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava.

În celelalte săli de spectacol (Casa de Cultură a Sindicatelor și Auditorium “Joseph Schmidt” al USV) nu se alocă locuri nici pentru abonamente, nici pentru bilete.

Biletele costă 10 lei, respectiv 2 lei, pentru elevii din învățământul preuniversitar, în timp ce biletele pentru spectacolele dedicate copiilor costă 2 lei.

Pentru spectacolele din festival (16-30 mai 2019) NU se fac rezervări.

Pe perioada festivalului, programul casieriei se prelungește. Între 16 și 30 mai casieria este deschisă de luni până vineri, între orele 12:00 – 20:00, iar sâmbătă și duminică, în intervalul 16:00 – 20:00.

Pentru spectacolele din zilele de 25 și 26 mai, biletele se pot achiziționa fie de la casieria teatrului, până pe data de 24 mai, fie cu o oră înaintea începerii spectacolelor, la intrarea în sala Casei de Cultură a Sindicatelor.

Biletele și abonamentele vor fi cu locuri doar pentru spectacolele susținute pe scena Teatrului “Matei Vișniec” Suceava. Pentru aceleași spectacole există și posibilitatea achiziționării de bilete online, pe www.blt.ro.

Abonamentele vor fi puse în vânzare joi, 2 mai 2019, la casieria teatrului.

Biletele vor fi puse în vânzare luni, 6 mai 2019, la casieria teatrului.

Pentru detalii,consultați afișele program ale festivalului, informații pe care le găsiți și online: https://www.teatrulmateivisniec.ro/ sau https://www.facebook.com/teatrulmateivisniec.ro/.

Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava, împreună cu Primăria și Consiliul Local Suceava, organizează, în perioada 16 – 30 mai, “Zilele Teatrului Matei Vișniec”, ediția a III-a.

Manifestarea va avea ca temă „Teatrul și democrația”.

Vor fi 15 zile pline de emoții, în care vor fi prezente 24 de instituții de teatru de stat și independente, atât din țară cât și din străinătate (Franța, Republica Moldova), cu 32 de spectacole în 58 de reprezentații ce vor încânta ochii privitorilor în 14 locuri de desfășurare.

Din culisele festivalului: spectacole de teatru, conferințe, dezbateri, teatru pentru copii, concerte (jazz, tango, muzică electronică), recitaluri de poezie, spectacole de lumini, teatru dans, ateliere specifice artei actorului.

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza