full screen background image

Acțiune desfășurată de polițiști la Fălticeni, pentru combaterea comerțului ilicit

Polițiștii Biroului de Combatere a Fraudelor Vamale Suceava au organizat o acțiune punctuală pe raza municipiului Fălticeni, pe linia prevenirii şi combaterii activităţilor ilicite din sfera traficului cu produse accizabile.

Au fost verificate 6 societăţi comerciale, întreprinderi individuale/familiale şi persoane fizice autorizate.

S-au constatat 4 infracțiuni și au fost confiscate bunuri în valoare de 7.610 lei, constând în ţigări de provenienţă extracomunitară.

Polițiștii au prins în flagrant, pe raza municipiului Fălticeni, doi localnici, un bărbat, de 39 de ani, și o femeie, de 21 de ani, care deţineau sau comercializau ţigări de provenienţă extracomunitară, fără a deține documente legale. Li s-au întocmit dosare penal pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

Totodată, în alte 2 situaţii, polițiștii au descoperit abandonate mai multe pachete cu ţigări de provenienţă extracomunitară, cercetările fiind continuate pentru identificarea persoanelor implicate în activități ilicite.

Cele 761 de pachete cu țigări de provenienţă extracomunitară au fost indisponibilizate de polițiști pentru cercetări și stabilirea prejudiciului adus bugetul consolidat al statului.

comments

comments