full screen background image

De Paște, Shopping City Suceava a pregătit 1.000 de cadouri pentru 1.000 de zâmbete!

În perioada 19 – 26 aprilie, Shopping City Suceava răsplătește fidelitatea clienților care se pregătesc pentru Paște cu 1.000 de premii instant, constând în accesorii și ustensile de bucătărie, dar și cu cozonaci proaspeți.

Zilnic, în perioada 19 – 26 aprilie, cumpărăturile făcute în magazinele din incinta centrului comercial sunt răsplătie cu cadouri numai bune pentru Paște, menite să aducă zâmbetul pe buze clienților care în preajma sărbătorilor se pregătesc, așa cum se cuvine, pentru a petrece un Paște îmbelșugat alături de familie și cei dragi.

Pentru a participa la campanie, clienţii trebuie să facă cumpărături de minimum 200 de lei pe un singur bon de casă sau pe maximum 3 bonuri cumulate, din magazinele aflate în incinta Shopping City Suceava și să se prezinte la Info Point-ul special amenajat în fața magazinului Pepco pentru a se înscrie în aplicația electronică.

În urma participării, clienții vor câștiga garantat unul dintre cele 1.000 de premii instant.

Ca în fiecare an, Shopping City Suceava nu i-a uitat nici pe cei mici. Timp de o săptămână, în perioada 20 – 26 aprilie, toții copiii sunt așteptați să dea frâu liber imaginației la atelierele tematice organizate în această perioadă, dar și să se distreze alături de Rilă, iepurașul năzdrăvan, sau să participe la vânătoarea de ouă pentru a descoperi multe surprize dulci.

În perioada 20 – 26 aprilie, între orele 14.00 – 17.00 cei mici sunt invitați, împreună cu părinţii şi bunicii într-un decor special amenajat, să picteze cele mai frumoase ouă gigant din oraş și să se fotografieze cu iepurașul care a poposit la Shopping City Suceava, pentru a se distra alături de cei mai cuminți dintre ei. Mai mult, iepurașul îi invită pe cei mici să participe împreună la „vânătoarea de ouă” din data de 21 aprilie, ora 13:00, pentru a se distra și a câștiga suprize dulci. Pentru cei pasionați de creație, Shopping City Suceava, în colaborare cu Smart School Suceava, a pregătit două ateliere tematice care îi vor suprinde plăcut pe micii participanți. La atelierul de pe data de 23 aprilie, de la ora 13.00, copiii își pot crea propriile decorațiuni de Paște cu iepurași, iar pe data de 25 sunt așteptați la atelier toți copiii care vor să realizeze cel mai frumos coșuleț de Paște.

Mai multe decât atât, în această perioadă magazinele din Shopping City Suceava vă aşteaptă cu oferte speciale la noile colecţii de primăvară-vară şi cu o gamă variată de produse cu care să vă umpleți coşul de Paşte.

comments

comments