full screen background image

Simpozion Regional Multidisciplinar de Tehnici Endovasculare, la Spitalul Judeţean

La Spitalul Judeţean Suceava, se defăşoară, în zilele de 4 şi 5 aprilie, Simpozionul Regional Multidisciplinar de Tehnici Endovasculare, eveniment organizat de Societatea de Neuroradiologie și Radiologie Intervenționale din România.

Evenimentul este adresat comunității medicale și științifice și se bucură de participarea unor specialiști de renume național si internațional în domeniul radiologiei intervenționale.

Simpozionul își propune să aducă în atenția publicului subiecte de interes pentru specialiștii în radiologie intervențională și domeniile conexe, astfel că sesiunile principale vor avea ca tematică accidentul vascular cerebral ischemic acut și ischemia critică a piciorului persoanei cu diabet – realitatea din sistem și subfinanțarea procedurilor endovasculare.

Manifestarea stiințifică se va deschide joi, începând cu ora 09:00, în sala “Vasile Andriu” din cadrul Spitalului Județean de Urgență “Sf. Ioan cel Nou” Suceava, în prezența preşedintelui Consiliului Județean, Gheorghe Flutur.

comments

comments