full screen background image

România, trezește-te! Moldova e bolnavă și are nevoie de ‘’tratament’’– autostrăzi!

Suceava, 4 martie 2019, 18 oameni au reușit să construiască 1 m de autostradă într-o singură zi. Câți metri de autostradă s-ar fi construit în 30 de ani în Moldova de la Revoluție? Câți oameni nevinovați ar fi fost acum alături de familiile lor și nu îngropați de potecile din Moldova? Trecutul îl cunoaștem, iar viitorul îl putem construi doar împreună! Noi, cei cărora ne pasă, mai avem o șansă să înclinăm balanța pentru binele zonei în care trăim. Ani la rând, accidentele de pe șoselele din România trag semnale de alarmă. Nimeni nu vede, nimeni nu aude… Nu suntem obligați să întâlnim moartea pe stradă sau să circulăm pe drumurile din Moldova în condițiile unui trafic de autostradă.  Drumurile de calitate pe care să se circule în siguranță, nu sunt un moft, ci un necesar de care trebuie să ne bucurăm cu toții. Această așteptare devenită acută, este din păcate plătită cu vieți!

De aceea, VIVA FM se alătură inițiativei ”#șîeu” și susține manifestul construirii de autostrăzi în Moldova. Pe 15 Martie, la ora 15:00, VIVA FM a pregătit 15 minute speciale.

Tu ce faci pe 15 martie, la ora 15? Dacă ești antreprenor și îți dorești autostrăzi în România, răspunde pozitiv provocării ”#șîeu” și reacționează în felul tău pentru 15 minute în semn de protest.

România, Moldova, merită!

 

comments

comments


TAG