full screen background image

Radio VIVA FM transmite LIVE de la Târgul de nunți Bucovina 2019 organizat la Iulius Mall!

Cel mai reprezentativ târg de nunți din Suceava, organizat de Camera de Comerț și Industrie Suceava în parteneriat cu Iulius Mall, aduce pentru dumneavoastră cei mai importanți expozanți din domeniu, branduri de renume, care, timp de patru zile, între 14 și 17 februarie 2019, vă așteaptă în incinta Iulius Mall Suceava la etaj.

Evenimentul este un mod excelent de a afla de la experții din domeniu ce este la modă și de a găsi răspunsuri la toate întrebările pe care vi le puneți în legătură cu organizarea unei nunți sau eveniment festiv.

Târgul de Nunți Bucovina te va inspira să alegi tematica care poate va fi una romantică, provensală, cu accente travel, shabby chic și cu sau, multă lavandă caci este aleasa anului 2019. De asemenea cei care urmează să devină miri, vor avea ocazia să aleagă ținute prezentate de designeri celebri care vor putea să te informeze cum să-ți alegi rochia de mireasă sau costumul de mire pentru a avea o ținută potrivită cu personalitatea ta, elegantă sau comodă. Vă invităm să probați cât mai multe stiluri și modele pentru a descoperi ținuta care vă avantajează. În plus, firmele de bijuterii vă aduc în atenție cele mai noi trenduri și modele în materie de verighete și inele de logodnă.

În cadrul târgului veți găsi firmei specializate în decorațiuni, specialiști care vă pun la dispoziție know how-ul lor, aranjamentele florale în culori și forme inedite și decoruri spectaculoase, sunt elementele prin care firmele de decorațiuni reușesc să transforme evenimentul într-o nuntă de nota 10.

Experți în imagine, fotografie și filmare profesională vă vor prezenta de la concept și scripting până la fotografiere, editare și multiplicare pentru ca cele mai importante lucruri și momente din viața ta să îți amintească peste ani. Poți să îți lași amintirile în mâinile unor profesioniști.

Pentru ca nunta să fie exact așa cum v-ați propus reprezentații restaurantelor prezente la târg sunt deschiși să discute orice detaliu care este important pentru dumneavoastră, de la numărul de locuri, meniu și toate celelalte detalii de finețe care să corespundă cu dorințele dumneavoastră. De asemenea firmele de cofetărie te vor informa despre ce este nou și cum să-ți alegi tortul sau prăjiturile pentru a-ți surprinde invitații.

În cadrul târgului vor fi prezente saloane de înfrumusețare, make-up artists, hair-stylists, specialiști care îți vor spune cum să ai un look de excepție, pentru că în ziua nunții tale tu ești personajul principal.

Astfel, vizitatorii vor putea găsi tot ce ține de organizarea unei nunți perfecte.

Aflat la cea de-a XII-a ediție, evenimentul a devenit unul de referință pe piața târgurilor în domeniu, numărul expozanților și vizitatorilor crescând de la an la an, devenind astfel cel mai mare și cel mai important târg de nunți din Suceava.

Toți vizitatorii târgului vor putea participa gratuit și la o tombolă cu premii surpriză.

“Vă așteptăm alături de noi pentru a nu rata discounturile oferite de expozanți doar pe perioada manifestării!”, transmit organizatorii.

Programul de vizitare este între orele 10:00 – 22:00.

La deschiderea manifestării, directorul executiv al Camerei de Comerţ şi industrie Suceava, LUCIAN GHEORGHIU, a declarat că elementele de noutate ale târgului sunt premiile oferite cumpărătorilor:

Echipa Radio VIVA FM va transmite LIVE din cadrul Târgului de Nunți „Bucovina”, vineri, între orele 12 – 15, şi sâmbătă, între orele 11 – 15.

Totodată, expozanții prezenți la Târg se pot înscrie la tombola organizată de echipa radioului nostru, iar firma câștigătoare va beneficia de servicii de promovare la VIVA FM, în valoare de 1.000 de euro.

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza