full screen background image

Reprezentați ai echipei de fotbal AS VIITORUL NEGOSTINA, la VIVA FM

Vineri, 1 februarie, în cadrul emisiunii sportive realizate de Manuel Costache la Radio VIVA FM, au fost invitați reprezentații echipei de fotbal AS VIITORUL NEGOSTINA.

Astfel, în studioul Viva Fm Rădăuți au fost prezenți trei jucători ai echipei din Negostina: Marian Tomasciuc, Daniel Costeniuc și Gigi Gafencu, ultimul fiind căpitanul echipei și antrenorul secund.

Formația AS VIITORUL NEGOSTINA evoluează în seria I a ligii a V-a, din campionatul județean, ocupând, la finalul turului, de campionat locul doi, la doar trei puncte în spatele liderului.

Toți trei invitații au mărturisit că au avut un tur de campionat foarte bun și, cu puțină atenție, puteau termina în frunte, dacă nu pierdeau câteva puncte cu echipe mai slab cotate.

Gigi Gafencu a ținut să menționeze că toate aceste rezultate se datorează și faptului că antrenorul principal al echipei, Dan Ostafei, a reușit să inchege un grup frumos la Negostina, un grup unit și destul de numeros.

Și Marian Tomasciuc a susținut același lucru, afirmând că Dan Ostafei știe să îi motiveze și să îi țină uniți, chiar dacă în lot sunt 28 de jucători și nu au toți șansa de a juca. De altfel, în partidele cu adversari mai modești, chiar și cei trei jucători cu experiență stau pe banca de rezerve pentru a a face loc tinerilor jucători din lot.

Daniel Costeniuc a mulțumit Primăriei Bălcăuți pentru sprijinul acordat echipei și susținerii necondiționate de care se bucură echipa de fotbal. Totodată a mulțumit viceprimarului, Iulian Chideșa, și președintelui clubului, Jair Fraseniuc, care sunt pemanent alături de echipă.

Reprezentanții clubului din Negostina s-au plâns de calitatea arbitrajelor, echipa având de suferit de pe urma erorilor de arbitraj.

De altfel, atunci când au greșit, jucătorii si-au plătit singuri amenzile, iar dacă a fost nevoie de bani la echipă, au pus și ei, pentru că sunt un grup unit, care joacă fotbal de plăcere.

În final toți, trei au afirmat că si-ar dori să câștige campionatul și să promoveze în liga a IV-a iar dacă vor reuși acest lucru Primăria Bălcăuți îi va susține în continuare, chiar dacă va fi un efort financiar mai mare.

comments

comments