full screen background image

18 persoane au fost evacuate în urma unui incendiu izbucnit într-un bloc din Suceava

Optsprezece persoane au fost evacuate, miercuri după-amiază, în urma unui incendiu izbucnit într-un apartament dintr-un bloc din municipiul Suceava, focul fiind cauzat de o priză suprasolicitată.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, miercuri după-amiază a izbucnit un incendiu la bucătăria unui apartament situat la parterul unui bloc de locuinţe de pe strada Prieteniei din municipiul Suceava.

Acolo s-au deplasat două autospeciale de stingere, o autoscară mecanică şi o ambulanţă SMURD.

Incendiul s-a manifestat cu degajări mari de fum, astfel încât nouă persoane din bloc, printre care şi un copil, au fost evacuate de către pompierii militari. Alte nouă persoane au ieşit singure din bloc. Un bărbat de 52 de ani a primit îngrijiri medicale, iar ulterior a fost transportat la UPU Suceava cu atac de panică.

În urma incendiului au ars bunuri din interiorul bucătăriei şi s-au degradat tencuiala şi finisajele din restul apartamentului, precum şi de pe casa scării de la parterul blocului. După stingerea incendiului, pompierii au aerisit casa scării pentru evacuarea fumului.

Pompierii au stabilit că incendiul a fost cauzat, cel mai probabil, de o priză suprasolicitată.

comments

comments