full screen background image

AROND îţi pregăteşte afacerea pentru Succes!

AROND Suceava, companie cu peste 15 ani de experiență în domeniul producţiei publicitare, oferă tuturor întreprinzatorilor şi instituţiilor un pachet complex de servicii şi lucrări, structurate pe 4 grupe distincte: semne publicitare, textile promoţionale, faţade bond şi porți autoportante.

Amplasată din 2015 într-o locație proprie construită special, ce cuprinde spații moderne pentru birouri și ateliere de producție, echipa Arond păstrează mereu deschiderea spre a realiza lucrări și proiecte unicat, după nevoile și aspirațiile fiecărui client.

„Te ascultăm, propunem, proiectăm și realizăm tot ceea ce-ți vine mai bine și te prinde, astfel încât cei din jur să te remarce și să te aprecieze”, ne-au povestit specialiștii Arond.

Totul contează: „De la un panou mic, la o reclamă luminoasă mare, de la un pliant, la un catalog cu produse, de la o simplă carte de vizită, la servietă, agendă cu pix și stick de prezentare, de la mașina personală, la o flotă auto personalizată, de la tricoul tău norocos, la tricourile, cămășile și jachetele tale cu logo-ul firmei”.

Contează fiecare detaliu și drept urmare, lucrările de proiectare, grafică și design sunt tratate profesionist, având la bază experiența acumulată din mii de proiecte unicat.

Pornind de la conceptul de companie full service, cerințele clienților au determinat dezvoltarea portofoliului și către domenii conexe activității principale de signalectică și producție publicitară.

Astfel, datorită investirii permanente în utilaje de producție, echipa Arond are capacitatea și expertiza de a realiza lucrări de placări fațade cu bond (aluminiu compozit), confecții metalice unicat din oțel și inox, balustrade și copertine.

Provocările hightech au găsit raspuns și în fabricarea și montarea porților industriale, în special a celor autoportante automatizate și cu acționare de la distanță de oriunde de pe acest glob.

Reclama este sufletul fiecarei afaceri! Companiile care se promoveaza și îşi marchează prezenţa folosind elemente de semnalistică publicitară își vor crește valoarea, își vor contura o imagine mai bună, mai expresivă, mai puternică.

„Posibilitățile sunt infinite, dar suntem atenți și ne implicăm să faci alegerile corecte, elegante, stilate și sofisticate croite perfect pe dimensiunile și așteptările tale. Am descoperit zi de zi că, dacă știi să-ți pui în valoare numele, produsele, ceea ce faci, cum faci și oamenii cu care muncești, vei crește, te vei afirma și vei avea mereu mai multe de spus și mai multe de oferit, atât partenerilor de afaceri, cât și colegilor tăi”, au subliniat specialiștii Arond.

„Aceste semne sunt importante pentru noi, dar cu siguranță sunt cu mai mare însemnătate pentru clientul și partenerul nostru. De aceea, noi vrem să participăm la îndeplinirea visurilor tuturor clienților care ne caută și ne cer părerea”, au concluzionat reprezentanții firmei sucevene Arond.

Firma are sediul pe str. Mitocului, Nr. 41 (spre Mănăstirea Dragomirna), telefon 0230 551 446, www.aronds.ro.

comments

comments