full screen background image

Propunerea săptămânii 12 – 18 NOIEMBRIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • AVA MAX – Sweet But Psycho

Cântăreața de origine americană Ava Max lansa, la finalul lunii august, piesa “Sweet But Psycho”, o explozie de energie și culoare care a devenit recent nelipsită din zona topuilor muzicale din țări precum Suedia, Norvegia sau Finlanda. Single-ul a fost așteptat cu nerăbdare de fani, mai ales că ritmurile pop care te energizează de la prima ascultare se îmbină perfect atât cu vocea artistei cât și cu latura de actriță a acesteia. Unii critici afirmă cu tărie că piesa nu poate fi ascultată doar o singură dată, astfel că “Sweet But Psycho” are toate ingredientele unui hit ce va fi fredonat multă vreme. Dacă vrei să o asculți pe Ava Max la VIVA FM, votează piesa la categoria “Propunerea Săptămânii”!

  • ARMIN VAN BUUREN FT. SAM MARTIN – Wild Wild Son

De la ritmurile energice care de altfel l-au consacrat, Armin van Buuren face o schimbare și trece la o zonă ceva mai sensibilă pe care ne-o arată prin intermediul colaborării cu Sam Martin. Piesa “Wild Wild Son” demonstrează o mare putere de adaptabilitate din punct de vedere muzical și este dedicată fiului lui Armin van Buuren, Remy. În centrul întregii povești se află legătura specială dintre tată și fiu, o relație marcată atât de trecerea timpului și schimbările impuse de către aceasta, cât și de momentele speciale care conturează personalitatea și evoluția celor doi. Emoția este amplificată de videoclipul filmat într-un cadru superb, însuși Armin van Buuren mărturisind că aceasta este una dintre creațiile care i-au stârnit cea mai mare mândrie. Reacțiile pozitive au fost copleșitoare cu referire la această zonă experimentală pentru artist, probabil și datorită faptului că atât atenția pentru fiecare element cât și grija la toate detaliile piesei sunt evidente. Dacă vrei ca “Wild Wild Son” să se audă și la VIVA FM, tot ce trebuie să faci este să votezi.

 

  • VOLTAJ – Amprente

Cea de-a treia propunere pe care o facem în această săptămână vine din spațiul muzical românesc. Trupa Voltaj se reinventează și lansează “Amprente”, o piesă cu un sound surprinzător, care se îmbină perfect cu vocea solistului Călin Goia. Single-ul este compus parțial de către trupă, iar videoclipul este regizat de către Silviu Mîndroc. Solistul Călin Goia mărturisea, odată cu lansarea piesei, că “«Amprente» aduce multe premiere pentru noi. Suntem foarte încântați de aceste colaborări și de rezultatul lor. Este o melodie pe care eu personal am abordat-o foarte diferit din punct de vedere vocal, iar sound-ul ei este unul actual, un stil Voltaj 2018. Asta e ceea ce credem noi, dar acum așteptăm cu nerăbdare să vedem ce părere are publicul”. Așadar, vă invităm să vă spuneți părerea și să votați piesa “Amprente” pentru ca aceasta să se regăsească și în playlist-ul VIVA FM.

comments

comments