full screen background image

Sucevenii sunt invitaţi să îşi actualizeze dosarele pentru locuinţele ANL

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a făcut un apel la solicitanţii de locuinţe ANL să se prezinte la serviciul specializat al executivului, pentru a-şi actualiza actele depuse la dosar.

Lungu spune că potrivit unor noi prevederi legale în domeniu, la întocmirea punctajului listei de priorităţi în calcul se va lua venitul mediu net, şi nu cel mediu brut, aşa cum a fost până prezent.

Pe deasupra, lista de priorităţi va fi revăzută o dată pe an, dosarele urmând a fi completate cu documente la zi ori de câte ori este cazul.

La Serviciul „Fond locativ” al Primăriei Suceava sunt luate în evidenţă circa 500 de cereri pentru locuinţele executate din fonduri ANL, însă numai în 150 de cazuri s-a venit cu reactualizări ale documentaţiei

Potrivit şefului municipalităţii, recepţia a 80 de apartamente noi va făcută în luna septembrie, în prezent lucrându-se la introducerea utilităţilor.

Cele 4 blocuri ANL se află pe o suprafaţă de teren de pe Bulevardul „1 Decembrie” 1918”, lângă Staţiunea de Cercetare şi Dezvoltare Agricolă, amplasamentul fiind predat firmei Victor Construct pe 16 iunie 2016.

Primarul Sucevei, Ion Lungu:

comments

comments