full screen background image

”Clubul copiilor isteți” și-a deschis porțile la Rădăuți

Deși copiii intră în vacanță și totul îndeamnă la relaxare, ”Clubul copiilor isteți” și-a deschis porțile la Rădăuți și îi așteaptă pe copiii cu vîrste cuprinse între 3 și 8 ani la numeroase ateliere creative.

Proiectul se va bucura de participarea copiilor dornici să-și valorifice talentul, creativitatea, îndemânarea și măiestria în cadrul celor cinci ateliere de lucru pregătite de psihoterapeut Amanda Andrișan, fondatorul clubului rădăuțean.

Pe parcursul perioadei de pregătire, copiii vor fi atent îndrumați de către cadre didactice care le vor dezvolta aptitudinile de limbă engleză, germană, italiană, dar și aptitudini de creație pentru cei care vor urma atelierele de pictură, robotică și electronică, actorie, dezvoltare personală sau lectură.

Programul, pregătit cu multă minuțiozitate, prevede activități antrenante, având drept obiectiv formarea unor persoane independente, creative, cu spirit critic și cu o puternică capacitate de a se raporta la valori.

Astfel, participanții vor fi angrenați zilnic în cele cinci ateliere de lucru diferite, cu activități specifice vârstei, menite să îmbine utilul cu plăcutul.

Clubul copiilor isteți se află în Rădăuți pe strada Piața Unirii nr. 13, bl. 66, et. I.

Înscrieri se pot face apelând numărul de telefon 0740.753.193, după cum a spus, la VIVA FM Rădăuți, Amanda Andrișa, coordonatorul grupelor de copii.

Doina CRAIU

VIVA FM Rădăuţi

comments

comments