full screen background image

Expoziţia Internaţională de Grafică Satirică “BUCOVINA”, vernisată pe 14 iunie, la Muzeul de Istorie Suceava

Muzeul Bucovinei, Consiliul Județean Suceava și Asociaţia “Gândeşte” – gândește.org organizează a XII-a ediție a Expoziţiei Internaţionale de Grafică Satirică “BUCOVINA” , având în acest an tema “Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu!”.

Vernisajul expoziției va fi în data de 14 iunie, ora 11, în foaierul Muzeului de Istorie, Muzeul Bucovinei.

La cea de a XII- a ediție a expoziției internaționale s-au înscris în concurs 270 de caricaturiști, cu 881 de caricaturi, din 55 de țări.
Chiar de la început, de la primele ediții, această competiție a crescut atât în numărul de participanți, cât și în calitatea lucrărilor trimise, fiind popularizată de multe site-uri de specialitate din lume.

Juriul expoziției, format din Mihai Pînzarul Pim – caricaturist, George Licurici – caricaturist, Ovidiu Ambrozie Bortă BOA – caricaturist, împreună cu reprezentanţii asociaţiei “Gândeşte”, a selectat caricaturile pentru expoziția Internaţională de Grafică Satirică BUCOVINA – ROMANIA, precum și lucrările premiate din acest an.

Reamintim că premiile sunt:
– Premiul I – 500 € + diploma + medalia de aur
– Premiul II – 300 € + diplomă
– Premiul III – 100 € + diplomă
– 3 Mențiuni – diplomă + medalii

Premiile vor fi făcute publice la deschiderea oficială a expoziției, unde, pe lângă caricaturile premiate, vor putea fi admirate caricaturile nominalizate de juriu, precum și lucrările selectate.

comments

comments