full screen background image

Corala „Ciprian Porumbescu” invită sucevenii la preselecţii

Sucevenii talentaţi, cu studii muzicale sau cu experienţă în domeniul muzical sunt aşteptaţi la selecţiile organizate de Corala mixtă “Ciprian Porumbescu” pentru formula de concert a ansamblului: sopran, alto, tenor, bariton/bas.

Preselecția va avea loc marţi, 22 mai 2018, începând cu ora 17:00, în paraclisul Mănăstirii Sf. Ioan cel Nou de la Suceava.

“Căutăm persoane entuziaste, talentate şi cu dragoste pentru arta corală. Invităm alături de noi persoane care să ne ajute să menţinem prestigiul acestui premiat cor sucevean, care şi-a dovedit in timp numele de ambasador al muzicii corale bucovinene în Europa. Aşa cum muzica modelează suflete, apartenenţa la grup, programul organizat şi pasiunea pentru cântec unesc oamenii.

Suntem mai mult decât voci care cântă împreună, suntem o echipă, o familie care contribuie benevol la realizarea unui produs artistic de înaltă calitate, realizânt totodată o coeziune puternică a grupului. Suntem o echipă diversă, de vârste şi profesii diferite, cu membri din 5 oraşe şi 3 judeţe (Suceava, Iaşi, Botoşani, Gura Humorului şi Fălticeni), cu toţii adunăndu-ne săptămânal pentru a lua parte la repetiţiile coralei.

Activitatea noastră se desfăşoară atât local, pe scenele sucevene şi din împrejurimi, cât şi naţional şi internaţional, în palmaresul coralei numărându-se concerte şi premii la competiţii de renume în domeniul muzical cult. În ultima decadă am organizat anual turnee internaţionale de promovare a muzicii corale româneşti, printre destinaţii numărându-se Germania, Elveţia, Belgia, Grecia, Belarus şi Italia.

Cei care doresc să facă parte din acest cor trebuie să aibă auz muzical și simț ritmic, memorie muzicală şi cunoştinţe elementare de solfegiu.

Oferim şi aşteptăm seriozitate”, transmite managerul Coralei „Ciprian Porumbescu”, Ionuţ Ilisoi.

Informaţii suplimentare despre preselecţie sau activitatea coralei, pe pagina facebook.com/coralaCiprianPorumbescu.

comments

comments