full screen background image

Noile sedii ale Judecătoriilor din Suceava şi Rădăuţi, pe lista de investiţii a Ministerului Justiţiei

Ministerul Justiţiei a prezentat o listă cu 38 de obiective de investiţii pe care le are în vedere, dar doar nouă proiecte sunt în faza de execuţie, restul fiind cu proiectarea finalizată, în faza de proiectare sau la stadiul de note conceptuale.

Lista cuprinde proiectele în curs de execuţie, care sunt nouă la număr, investiţii cu proiectare finalizată, care sunt două, lucrări aflate în etapa de proiectare, 15 la număr şi investiţii aflate în stadiul de note conceptuale şi teme de proiectare, care sunt în număr de 12.

Printre obiectivele de investiţii se află şi Judecătoriile din Suceava şi Rădăuţi.

La clădirile unde au început deja lucrările, cea mai puţin avansată este investiţia de la Judecătoria Rădăuţi, unde stadiul execuţiei este de 10 la sută.

Pentru noul sediu al Judecătoriei Suceava, au fost realizate nota conceptuală şi tema de proiectare, în curs de avizare fiind proiectul de HG pentru transmiterea terenului.

Ambele obiective au ca termen de finalizare anul 2020.

Ministerul Justiţiei precizează că lista prezentată cuprinde obiectivele şi lucrările finanţate de la bugetul de stat prin Compania Naţională de Investiţii S.A., precum şi prin împrumuturi de la Banca Internaţională pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare – BIRD.

Lista cu obiectivele de investiţie şi lucrările de intervenţii o puteţi consulta aici.

comments

comments