full screen background image

Iaşi: RIUF YouForum, conferință de dezvoltare și orientare în carieră pentru elevi și studenți

În cadrul celei de-a doua ediții a festivalului Romanian International University Fair (RIUF), desfășurată în anul școlar 2017-2018, va avea loc conferința „RIUF-YouForum”, pe 22 martie, la Palas Congress Hall Iași.

Elevii și studenții vor putea participa la sesiuni de discuții și ateliere practice, desfășurate în prezența celor 30 de invitații ai ediției.

Adriana Aionițoae (Endava), Cosmin Vaman (Trupa Spam), Andreea Chirilă (Pop Mon Art), Sebastian Arhire (Train to Perform) sunt doar o parte din cei peste 30 de invitați prezenți pe 22 martie la RIUF YouForum Iași.

Amănunte ne dă Firuța Slevoacă, PR RIUF:

Sesiunile de discuții vor pune accent pe cum să alegi facultatea care ți se potrivește, industrii creative și pe business, în timp ce, atelierele urmăresc să învețe tinerii cum să își construiască un CV remarcabil și cum să folosească rețelele de socializare în avantajul lor.

Cei interesați de alternative educaționale, pot consulta programul conferinței pe www.riuf.ro, unde își pot rezerva locul la sesiunea sau atelierul dorit.

Ediția de primăvară RIUF a avut loc loc și la București, pe 17-18 martie, la Sala Palatului, şi va continua la Cluj-Napoca, pe 20 martie, la Sala Polivalentă, și la Brașov, pe 24 martie, la Brașov Business Park.

comments

comments