full screen background image

Oferte de Paști la pensiunile din Bucovina

Pensiunile din județul Suceava și-au definitivat ofertele de Paști, oferind servicii pentru toate buzunarele.

O pensiune din Voroneț oferă cazare cu pensiune completă 3 nopți la prețul de 1.350 lei / persoană cu mâncăruri tradiționale, masă festivă, formație și seară de karaoke, în timp ce o pensiune din Putna are un tarif de 1.500 lei / persoană pentru 3 nopți cu pensiune completă, piscină, plimbări cu căruța, lăutari, atelier de închistrit ouă și lansări de lampioane.

O vilă de vacanță de 10 locuri din Fundu Moldovei poate fi închiriată cu totul, de Paști, cu 2.150 lei pe 3 nopți, o alta din Vama cu 18 locuri cu 3.000 lei tot pe 3 nopți.

La Cârlibaba, o pensiune propune cazare cu pensiune completă 3 nopți la tariful de 1.000 lei / persoană, cu program de relaxare la centru spa și formație de muzică.

Un han din Horodnic de Sus are următoarele oferte pentru demipensiune 3 nopți : camera cu 2 paturi – 1.200 lei pachet / persoană, camera cu pat matrimonial – 1.300 lei pachet / persoană și garsoniera cu chicinetă – 1.500 lei pachet / persoană, iar o casă din Pojorâta are de închiriat camere duble cu 450 lei / noapte cu dejun inclus.

În schimb, un hotel din Gura Humorului îi întâmpină pe turiști de Paști, pentru un sejur de 3 nopți, cu 1.500 lei / persoană cu demipensiune și masă festivă, iar în apropiere, la Mănăstirea Humorului, o pensiune are pachete de 300 lei / zi / persoană cu pensiune completă și băuturi din partea casei.

Un hostel din Cacica propune mai multe variante de cazare, de la 900 lei / persoană pentru 2 nopți pensiune completă cu acces la complexul local de agrement până la 1.500 lei / persoană pentru 5 nopți pensiune completă și acces la complexul de agrement.

comments

comments