full screen background image

În luna iubirii, iubește Radioul VIVA FM!

La Viva FM, în luna dedicată îndrăgostiților, vrem să vă îndrăgostiți de radio, așa cum am făcut-o noi cu mulți ani în urmă. De aceea, demarăm campania „Iubește radioul!”. Pe 13 februarie, este Ziua Mondială a Radioului, care celebrează prima emisie a postului de radio al Națiunilor Unite, din 1946. Aflată în imediată apropiere de Valentine’s Day, 13 februarie este oportunitatea perfectă de a vă exprima dragostea pentru radio. De aceea, vă provocăm ca în această zi să trimiteți un mesaj privat pe pagina de Facebook Viva FM Suceava cu un text care să descrie la ce vă gândiți atunci când spuneți radio, iar noi premiem cel mai frumos mesaj cu un radio personalizat Viva FM.

Desigur, nu uităm că dragostea se împarte la doi. Așa că, pe 14 și pe 24 februarie, vă invităm  la o cină împreună cu persoana iubită chiar în studioul Viva FM Suceava. Masa va fi asigurată de Pensiunea Santa Fe, iar tot ce trebuie să faceți este să dați like&share pe Facebook acestui post (click aici), după care să dați tag într-un comentariu persoanei cu care vreți să aveți parte de o cină romantică la radio. Câștigătorii anunțați sunt așteptați pe de Valentine’s Day și respectiv, de Dragobete, la ora 18, la sediul Viva FM Suceava, care se află pe Strada Mărăști, nr. 18. Ca să nu vă stricăm planurile în aceste două importante zile, vom anunța câștigătorii cu o zi înainte de cina romantică la radio.

Mai mult decât atât, pentru îndrăgostiții aventurieri, compania Romfour oferă transport gratuit dus-întors către orice destinație europeană în care Romfour are legături. Astfel, iubiții călători vor primi câte un bilet dus-întors pentru a celebra dragostea de Ziua Îndrăgostiților sau de Dragobete.

Anul acesta, radio Viva FM împarte dragoste ascultătorilor săi. Pe lângă premiile oferite, în această perioadă difuzăm cele mai pline de dragoste piese! Stați cu noi pe 93,7 FM, ascultați muzica romantică și nu ezitați să participați la concursurile noastre. De asemenea, nu uitați să iubiți radioul, prietenul cel mai drag din mașină și sursa voastră zilnică de informații și divertisment.

comments

comments