full screen background image

“Fii îndrăgostit de cultură! Iubeşte muzeele!”, de Valentine’s Day şi Dragobete

În zilele de 14 februarie – Valentine’s Day şi 24 februarie – Dragobete, Muzeul Bucovinei aşteaptă cuplurile de îndrăgostiţi să celebreze iubirea la muzeu.

La casele de bilete ale Muzeului de Istorie, Cetatea de Scaun a Sucevei, Muzeul Satului Bucovinean şi Muzeul de Ştiinţele Naturii, cuplurile vor fi întâmpinate cu inimioare personalizate (printre care şi unele cu surprize) cu care pot vota obiectul/vitrina/sala care le-a plăcut cel mai mult.

Muzeul pregătește surprize plăcute, diplome de îndrăgostiți de cultură şi, pentru cuplurile care vor extrage inimioare norocoase – PREMII.

“Sărbătorile iubirii sunt marcate de Muzeul Bucovinei cu scopul de a da ocazia iubitorilor de cultură să-şi celebreze dragostea într-un mod romantic deosebit, realizând o punte între moştenirea culturală şi tradiţii: Sfântul Valentin, protectorul îndrăgostiților şi Dragobetele preluat de la vechii daci, unde era perceput ca zeu peţitor şi naş care oficia, la începutul primăverii, nunta animalelor şi care de-a lungul vremii a devenit protectorul şi aducătorul iubirii în casă şi în suflete.”, spune Iuliana Roşca, Şef birou Educaţie, Marketing şi Comunicare, Muzeul Bucovinei.

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza