full screen background image

Polițistul rănit la Rădăuţi, preluat de un elicopter pentru a fi transportat la Iași

Un elicopter l-a preluat pe polițistul rănit la Rădăuţi pentru a-l transporta la Iași, la Spitalul Clinic de Urgență “Nicolae Oblu”, au anunțat oficiali ai instituției.

Un polițist de la Serviciul de Acțiuni Speciale Suceava a fost grav rănit, dimineață, după ce a fost atacat cu o sabie în timpul unei percheziții ce se desfășura la Rădăuți.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Suceva au desfășurat o acțiune pentru destructurarea unei grupări infracționale, fiind efectuate opt percheziții domiciliare.

La una dintre locuințele percheziționate, în Rădăuți, una dintre persoanele vizate l-a atacat și rănit, cu o sabie, pe agentul șef adjunct de poliție Dan Ciprian Sfichi, din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Suceava, “rănindu-l foarte grav la cap și braț”, conform IPJ Suceava.

Conform primelor informații, agresorul ar fi Alexandru Huțuleac, cercetat într-un mare dosar de trafic de droguri al procurorilor DIICOT.

Purtătorul de cuvânt al SJU Suceava, dr. Mihai Ardeleanu, a declarat că polițistul este în stare gravă, fiind internat cu diagnosticul „traumatism cranio-cerebral acut deschis cu interesarea emisferei cerebrale stângi prin lovire cu un corp tăios”.

Agresorul a fost imobilizat, cercetările fiind continuate, sub coordonarea procurorului de caz.

Acesta a fost arestat, tot într-o cauză instrumentată de Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Suceva, la data de 13 iulie 2016, pentru trafic de droguri, fiind ulterior pus în libertate sub control judiciar după 30 de zile, iar în octombrie 2017 a fost ridicat și controlul judiciar, de către instanța de judecată.

comments

comments