full screen background image

Profesorul senegalez Mamadou DRAMÉ revine la Suceava

Profesorul Mamadou DRAMÉ, de la Universitatea Cheickh Anta Diop din Dakar, Senegal, revine la Suceava, în perioada 19-23 noiembrie, într-o misiune didactică și științifică.

Fost bursier al Guvernului României în cadrul programului „Eugène Ionesco”, Mamadou DRAMÉ a fost prezent ca stagiar postdoctoral la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava în anul 2010.

Marți, 21 noiembrie, ora 16:00, la Centrul de Reușită Universitară, în colaborare cu Centrul de Cercetare Analiza Discursului (USV), Profesorul Mamadou DRAMÉ va susține conferința „Vivre sa jeunesse à travers les langues en Afrique”.

Miercuri, 22 noiembrie, ora 18:00, în cadrul „După-amiezilor francofone”, Biroul francez va găzdui conferința dedicată publicului francofon și francofil din Suceava, intitulată „Les langues en Afrique: enjeux politiques, culturels, idéologiques et identitaires”, susținută de Profesorul Mamadou DRAMÉ.

În aceeași zi, la ora 17:00, la Biroul francez, Margot BERTHELIN, lector francez la Suceava, va discuta cu elevii care se pregătesc pentru examenul DELF despre educație și învățarea limbilor străine.

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza