full screen background image

Profesorul senegalez Mamadou DRAMÉ revine la Suceava

Profesorul Mamadou DRAMÉ, de la Universitatea Cheickh Anta Diop din Dakar, Senegal, revine la Suceava, în perioada 19-23 noiembrie, într-o misiune didactică și științifică.

Fost bursier al Guvernului României în cadrul programului „Eugène Ionesco”, Mamadou DRAMÉ a fost prezent ca stagiar postdoctoral la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava în anul 2010.

Marți, 21 noiembrie, ora 16:00, la Centrul de Reușită Universitară, în colaborare cu Centrul de Cercetare Analiza Discursului (USV), Profesorul Mamadou DRAMÉ va susține conferința „Vivre sa jeunesse à travers les langues en Afrique”.

Miercuri, 22 noiembrie, ora 18:00, în cadrul „După-amiezilor francofone”, Biroul francez va găzdui conferința dedicată publicului francofon și francofil din Suceava, intitulată „Les langues en Afrique: enjeux politiques, culturels, idéologiques et identitaires”, susținută de Profesorul Mamadou DRAMÉ.

În aceeași zi, la ora 17:00, la Biroul francez, Margot BERTHELIN, lector francez la Suceava, va discuta cu elevii care se pregătesc pentru examenul DELF despre educație și învățarea limbilor străine.

comments

comments