full screen background image

Propunerea săptămânii 13 – 19 NOIEMBRIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • CONNECT-R FT. ANDRA – Semne

Ne aflăm într-o perioadă în care colaborările surprinzătoare par să aducă mereu ceva aparte. În acest context a apărut o nouă formulă și pe piața muzicală românească, Andra și Connect-R lansând piesa “Semne”. Cei doi se află chiar la prima colaborare, fanii sperând că nu va fi și ultima, având în vedere că piesa a avut succes instantaneu. “Semne” se menține în topul celor mai populare piese de pe youtube și este inspirată din viața reală a lui Connect-R, cel care a și compus piesa. Andra, personajul feminin al piesei și videoclipului declara că „Semne” este „o piesă foarte sensibilă, despre iubire adevărată, despre stări contradictorii pe care numai un om care iubeşte le poate înţelege. M-am bucurat să îl cunosc mai bine pe Connect-R cu ocazia acestei colaborări”. Dacă ești de părere că piesa se potrivește cu playlist-ul VIVA FM, votează.

  • LAUV – I Like Me Better

Cântărețul de origine americană Lauv a lansat piesa “I Like Me Better” chiar înainte de a pleca în turneul programat pentru vara trecută, în mai multe orașe importante din Statele Unite ale Americii. Piesa a câștigat popularitate și beneficiază de un videoclip emoționant care face o paralelă între prezent și viitor. Tânărul de doar 23 de ani se regăsește în toate piesele pe care le lansează și are un mesaj extreme de clar: “sper ca piesele mele să poată încuraja cumva oamenii să fie sinceri cu ei înșiși și cu ceilalți”. “I Like Me Better” poate face parte din playlist-ul VIVA FM dacă primește suficiente vorturi.

 

  • NIALL HORAN – Too Much To Ask

Niall Horan, cunoscut și ca membru al trupei “One Direction”, a lansat cel de-al treilea single ca artist solo. Piesa se numește “Too Much To Ask”, beneficiază atât de un videoclip cât și de o variantă acustică, iar artistul de 23 de ani se declară încântat de faptul că piesa începe să câștige teren la capitolul popularitate. O ascultăm și noi pe frecvențe, iar dacă merită să rămână în playlist-ul VIVA FM decizi chiar tu!

Votează melodia preferată!

comments

comments