full screen background image

„Zilele Medicale Rădăuțene”, în perioada 19 – 21 octombrie

Asociația medicilor din Rădăuți, Colegiul Medicilor Suceava, Ordinul Asistenților Medicali Suceava, Ordinul Asistenților Medicali și Moașelor din România, Universitatea de Medicină și Farmacie ”Gr. T. Popa” Iași, organizează cea de a IV-a ediție a „Zilelor Medicale Rădăuțene”, conferință ce se va desfășura pe trei secțiuni: medicală, chirurgicală, asistenți medicali.

Manifestarea se va desfășura la Sucevița, în perioada 19 – 21 octombrie.

Președintele conferinţei este medicul chirurg Liviu Dubei, de la Spitalul Municipal ”Sfinții Doctori Cosma și Damian” din Rădăuți, iar președinte de onoare va fi, și în acest an prof., dr. Viorel Scripcariu din Iași dar originar din Rădăuți.

Manifestarea este creditată de Colegiul Medicilor din România și de Ordinul Asistenților Medicali.

Vor participa medici și asistenți medicali de la Spitalul din Rădăuți, iar ca invitați, reprezentanți ai conducerii Colegiului Medicilor din România, cadre didactice din cadrul UMF ”Gr. T. Popa” Iași și din alte centre universitare din țară, medici din toate specialitățile.
Programul include cursuri preconferință, conferința, sesiune de lucrări.

Cea de a IV-a ediție a Conferinței va încerca să ducă mai departe ceea ce s-a construit în primii ani de colaborare, transformând-o într-un reper al vieții medicale românești.

Doina CRAIU

VIVA FM Rădăuţi

comments

comments