full screen background image

Propunerea săptămânii 11 – 17 SEPTEMBRIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • LOST FREQUENCIES FT. NETSKY – Here With You​

Lost Frequencies și Netsky, ambii producători de origine belgiană, au colaborat în vara care tocmai a trecut, pentru o piesă care se apropie, conform cunoscătorilor, de noțiunea de capodoperă. “ Here With You” este combinația perfectă de versuri sensibile cu un mesaj extrem de puternic și ritmuri neașteptate, care te fac să asculți piesa a doua și a treia oară. Aceste îmbinări extrem de interesante și imprevizibile de ritm, printre alte calități pe care le veți descoperi doar ascultând piesa, fac din “Here With You” un veritabil candidat pentru playlist-ul VIVA FM.

  • MAROON 5 FT. SZA – What Lovers Do

De la lansarea celei mai noi piese semnate Maroon 5 nu a trecut foarte mult timp și deja “What Lovers Do” este extrem de populară pe platformele muzicale, astfel că în curând așteptăm și un videoclip. De la un titlu și un vizual – am putea spune provocator – până la o artistă precum SZA ca “ajutor” pentru partea vocală, “What Lovers Do” este o piesă cu toate ingredientele necesare pentru a ajunge în foarte multe playlist-uri. Și acest lucru în cel mai scurt timp, astfel că se păstrează și tradiția colaborărilor de succes. Dacă vrei să asculți piesa din ce în ce mai des, votează în consecință și ea poate intra în playlist-ul nostru, de săptămâna viitoare.

 

  • VUNK FT. IRINA RIMES – Stai Lângă Mine​

De pe noul album Vunk a fost lansată oficial și cea de-a patra piesă. Este vorba despre prima colaborare cu Irina Rimes, sub titlul “Stai Lângă Mine” și care vine cu o abordare vizuală atipică pentru videoclip, așa cum declara chiar Cornel Ilie, liderul trupei Vunk, responsabilul pentru partea de regie și scenariu. Dincolo însă de videoclipul cu milioane de vizualizări, piesa transmite foarte clar mesajul că orice iubire merită o nouă șansă, prin înțelegere și răbdare. Vă lăsăm să vă convingeți și să votați piesa, dacă vreți să o reascultați la VIVA FM.

Votează melodia preferată!

comments

comments