full screen background image

Despre Tabăra Internațională “Pottery Camp”, cu Smaranda Mocanu și Albert-Cristian Tanase!

Smaranda Mocanu și Albert-Cristian Tanase, tinerii de la Interact Club Suceava-Bucovina, au fost astăzi, alături de matinalii Viva FM, pentru a vorbi despre Tabăra Internațională “Pottery Camp” 2017.

Clubul Rotary Iași 2000 împreună cu Clubul Rotary Suceava – a organizat în cadrul programului Youth Exchange at Rotary International, tabăra internațională „Romanian Traditional Arts Camp – a Pottery Camp“, în perioada 10 – 21 iulie 2017.

Reprezentanții tineretului a 10 țări, intră in contact cu tradițiile romanești Prin intermediul acestui eveniment se urmărește promovarea culturii și a istoriei zonei Vatra Dornei, Ciocănești dar și a Cetății de Scaun a Sucevei, prin activităi de olărit și încondeiat ouă!

Parteneri ai evenimentului au fost Magazinul de instrumente muzicale Fly Music Suceava, C.A.R Învățământ Fălticeni și Restaurantul “Lounge” Suceava.

Clubul Rotary Suceava Bucovina are tradiție în implicarea în comunitatea locală și dorește să mulțumească tuturor care sunt alături de ei, atât în promovarea Bucovinei, cât și în celelalte proiecte locale, educative!

Viva FM a fost partener media al acestui eveniment!

comments

comments